browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Talerøret I/S

Talerøret tilbyder foredrag med kant og skæve vinkler. Foredragsholderne er universitetsstuderende, der brænder for deres felt. De studerende giver liv til den nyeste forskning gennem foredrag, der involverer, fascinerer og får folk op af stolene.

Fra gyserfilm til folkekirken, Kierkegaard, diagnoser og dating. Emnerne spænder vidt, og de bliver altid leveret på en måde, du ikke havde regnet med.

Jeg har, siden Talerøret så dagens lys i 2011, leveret beskrivelser af foredragene til hjemmesiden og presse- og markedsføringsmateriale.

”Vi samarbejder løbende med Julie Storm. Julie er utrolig god til at se vores behov, forstå virksomhedens udtryk – og føre det ud i livet. Hun formår at kombinere farverigt billesprog med et professionelt udtryk, og det er lige, hvad vi har brug for. Man kan altid regne med Julie. Hun reagerer hurtigt, og resultatet er altid godt!”

- Mie Nielsen, Co-founder af Talerøret I/S

Besøg Talerøret hjemmeside her.